هزینه وکیل برای تقسیم ترکه
هنگامی که شخصی فوت می کند اموال و دارایی های به جا مانده از او به طور قهری به ورثه اش منتقل می شود
در نتیجه تمام وراث در ترکه متوفی دارای حق مالکیت مشاع می شوند تا زمانی که تقسیم ترکه صورت گیرد.
بنابراین تقسیم ترکه از مقدمات رسیدن هر شخص به سهم خود در ارث می باشد که طرح و پیگیری دعوای تقسیم ترکه در گروه وکلای دادحامی به صورت تخصصی انجام می پذیرد که قصد داریم به هزینه اعطای وکالت به وکیل برای دعوا تقسیم ترکه بپردازیم.
تقسیم ترکه چیست؟
تقسیم ترکه به این معناست که سهم هر یک از ورثه متوفی تعیین و از سهم سایر وراث تفکیک و مجزا شود.
زمانی اقدام به اقامه دعوی تقسیم ترکه میشود که لااقل یکی از وراث که مالک سهمی از ترکه است موافق اینکه مال مشاع باقی بماند نباشد و تمایل به تقسیم سهم خود از ترکه را داشته باشد.
بنابراین تنها ورثه متوفی حق درخواست تقسیم ترکه را دارند و این دعوی می بایست علیه تمام افراد ورثه مطرح شود.
وارثی که خواهان تقسیم ترکه است مطابق قانون افراز و فروش املاک مشاع، ابتدا از طریق اداره ثبت اقدام مینماید و اگر افراز امکان پذیر باشد که افراز ترکه صورت میگیرد و در غیر این صورت بعد از صدور گواهی عدم افراز، خواهان لازم است دعوای تقسیم ترکه و فروش آن را از طریق دادگاه پیگیری نماید.
تمامی این خدمات در گروه وکلای دادحامی از ابتدای طرح تا زمان رسیدن نتیجه توسط تیم زبده و متخصص با پروانه پایه یک دادگستری تهران صورت می پذیرد
حق الوکاله گرفتن وکیل برای تقسیم ارث
میزان هزینه وکیل برای دعوی تقسیم ترکه بستگی به عوامل متعددی دارد همچون: درخواست دعوی تقسیم ترکه از سوی یکی از وراث شده است یا خیر، چنانچه اقامه دعوا شده است پرونده در چه مرحله ای است، تخصص وکیل، مدت زمان تقریبی تا صدور حکم و…
بهتر است با وکیل ارث مجموعه مشورت نمایید تا با توجه به امور مربوطه به ارث و اختلافات ناشی از آن شما را راهنمایی نمایند چه نوع دعوایی برای شما مناسب است. چرا که طرح دادخواست اشتباه در مواردی منجر به خسارات غیرقابل جبرانی میگردد
برخی اوقات یکی از وارثان با اقامه دعوای نامناسب و به دلیل عدم آشنایی با قانون و تسلط به رویه قضایی دادگاه ها در جلسه رسیدگی به ضرر خود عمل مینماید که باعث میشود رای به بی حقی ایشان صادر شده و مسیر بی بازگشتی را برای خود فرد رقم بزند، بنابراین پیشنهاد منطقی و صحیح این است که موضوع را با شخص متخصص یعنی وکیل دادگستری با تجربه طرح و پیگیری نمایید
سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید
تماس با وکلای پایه یک دادگستری متخصص و با تجربه از طریق تلفن از 9 صبح الی 20 شب
تماس از داخل و خارج کشور : 93111000-021 در صورت درخواست مشاوره حقوقی به صورت آنلاین کلیک کنید
پرسش و پاسخ:
حق الوکاله دعوا تقسیم ترکه بسته به توافق وکیل و موکل و عوامل دیگری میتواند متفاوت باشد. در این خصوص بهتر است با وکلای حقوقی دادحامی در ارتباط باشید.
یکی از نکات مهم در تنظیم دادخواست تقسیم ترکه این است که چنانچه یکی از وراث خواهان است بقیه وراث دیگر را به عنوان خوانده ذکر کند. در غیر این صورت قاضی با صدور قرار عدم استماع دعوا دادخواست را رد مینماید. نکات دیگری برای تنظیم یک دادخواست صحیح وجود دارد که بهتر است با وکیل ارث دادحامی در این خصوص مشورت نمایید تا از رد دادخواست جلوگیری نمایید.
افراز در صورتی امکان دارد که مال مشاع از نظر اداره ثبت قابلیت افراز را داشته باشد. در این نوع تقسیم به هر شریک به تناسب سهمی که از مال مشاع دارد داده می شود.