بنیان وکلای دادحامی با ایجاد دپارتمان و واحد تخصصی دعاوی کیفری، سعی نموده که از وکلای متخصص کیفری دارای پروانه وکالت پایه یک دادگستری تهران برای طرح و پیگیری و دفاع در دعاوی با موضوع کیفری در تمامی مراحل رسیدگی از جمله دادسرا و دادگاه کیفری و اعتراض به آرا و قرارها بهره بگیرد.
وکیل کلاهبرداری
وکیل پایه یک دادگستری تهران
وکیل مواد مخدر
وکیل پایه یک دادگستری تهران
وکیل جرایم رایانه ای
وکیل پایه یک دادگستری تهران
وکیل سرقت
وکیل پایه یک دادگستری تهران
وکیل قتل
وکیل پایه یک دادگستری تهران
دعاوی کیفری به مجموعه دعاوی که از جرایم حاصل شده گفته می شود، به موجب قانون مجازات اسلامی جرم به هر رفتاری اعم فعل یا ترک فعلی که در قانون برای آن مجازات تعیین شده باشد گفته می شود.
√ بنابراین پس از وقوع جرم زمانی ما می توانیم تعقیب و مجازات اشخاص را از مقام قضایی (بازپرس و دادگاه و …) بخواهیم که در قوانین کیفری مانند قانون مجازات اسلامی و قوانین خاص کیفری برای آن عمل مجازات در نظر گرفته شده باشد.
پس از وقوع جرم برای اینکه بخواهیم نسبت به جرم ارتکابی، تعقیب و رسیدگی صورت پذیرد ابتدائا باید به موجب فرم شکواییه، شکایت خود را مطرح نمائیم.
√ البته لازم به ذکر است که یکی از راه های به جریان انداختن دعاوی کیفری شکایت است و به طور مثال در صورتی که جرم عمومی در حضور دادستان یا بازپرس واقع شود یا مامور نیروی انتظامی یا مقامات رسمی، جرمی را اعلام کنند مقام قضایی باید نسبت به این جرایم رسیدگی نماید.
امتیازات وکیل کیفری تیم وکلای دادحامی
بهترین وکلای کیفری تهران
مجموعه دادحامی افتخار همکاری با بهترین وکلای دادگستری در زمینه موضوعات کیفری را دارد و این اطمینان خاطر را داشته که پس از واگذاری موضوع ، وکیل با پروانه معتبر پایه یک دادگستری تهران با تبحر و تجربه این گونه دعاوی از ابتدای طرح تا خاتمه پرونده در کنار شما خواهد بود
حق الوکاله اقساطی
پس از مذاکره اولیه با وکیل مربوطه و طرح موضوع، با توجه به توافقی که در میزان حق الوکاله صورت می گیرد ، هزینه وکیل کیفری به صورت اقساطی و با طی شدن مراحل و موفقیت از شما اخذ خواهد شد
حضور دو وکیل کیفری در هر پرونده
در صورت ارجاع موضوع شما این اطمینان خاطر را داشته که با پرداخت حق الوکاله یک وکیل می توانید از دانش و خدمات دو وکیل دادگستری متخصص کیفری بهره مند شوید. سرعت و استمرار بیشتر در پیگیری امور، استفاده حداکثری از پتانسیل علمی در مقام دفاع و داشتن موضع قوی از مزایای آن می باشد.
اطلاع رسانی از روند پرونده
اطلاع از جزئیات هر پرونده از حقوق مربوط به موکل بوده و می بایست از روند پرونده و در هر زمان آگاه باشد ، بنیان وکلای دادحامی با ایجاد بستر آن به بهترین صورت این نیاز مراجعین را برطرف نموده است
پیگیری و حضور مستمر وکیل کیفری
تیم وکلای کیفری مجموعه دادحامی اعتقاد بر این داشته که پیگیری مستمر و حضور به موقع وکیل کیفری در روند پرونده موجب می شود که پرونده در بهترین مسیر خود قرار بگیرد ، این اطمینان خاطر را داشته باشید که تا انتهای مسیر پرونده از این امتیاز بهره خواهید برد
دپارتمان و واحد تخصصی دعاوی کیفری
بنیان حقوقی دادحامی با تشکیل دپارتمان و واحد تخصصی دعاوی کیفری و با بهره گیری از تیم وکلای متخصص کیفری تهران آمادگی داشته که خدمات شایسته به مراجعه کنندگان این مجموعه ارائه نماید.
شکواییه چیست و به چه صورت می توانیم شکایت خود را مطرح کنیم؟
شکواییه یا شکایت نامه به فرم مخصوصی گفته می شود که اشخاص به وسیله آن اقدام به طرح دعاوی کیفری خود می نمایند. به موجب قوانین مربوط به دادرسی الکترونیکی و بر طبق رویه موجود شکواییه پس از تنظیم در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و به صورت الکترونیکی به مرجع قضایی صالح ارسال می گردد.
√ اما نکته حائز اهمیت اینکه طرح الکترونیکی شکواییه مانع از طرح مستقیم آن نیست و افراد علاوه بر تنظیم شکواییه به صورت الکترونیکی می توانند در هر زمان شکایت خود را (به صورت کتبی و شفاهی) به موجب قانون به صورت حضوری به دادسرا و کلانتری نزد ضابطان مربوطه قضایی مطرح نمایند. دستور العمل اخیر رئیس قوه قضاییه خود مهر تایید بدین امر می باشد.
شاکی خصوصی و مدعی خصوصی
با اصطلاحاتی از قبیل شاکی خصوصی و مدعی خصوصی به دفعات در مراجع قضایی مواجه می شویم اما این اصطلاحات به چه معناست که در ادامه به توضیح این عناوین می پردازیم
√ شخصی را در نظر بگیرید که پس از عمل ارتکابی مجرمانه دچار ضرر و زیان گردد، در صورتی که این شخص بخواهد اقدام به طرح شکایت کیفری کند و تعقیب شخص مرتکب را درخواست بنماید به این شخص شاکی خصوصی گفته می شود.
اما مدعی خصوصی به شخصی اطلاق می شود که پس از ارتکاب عمل مجرمانه و ورود ضرر به وی درخواست جبران ضرر و زیان و خسارات را بنماید.
تفاوت مشتکی عنه با متهم و مجرم
موضوعی که معمولا در ذهن افراد ایجاد سوال می کند این است که تفاوت بین مشتکی عنه با متهم یا مجرم در چیست؟ در پاسخ باید گفت، شخصی از عمل مجرمانه ای متضرر می شود، علیه مرتکب جرم اقدام به طرح شکایت می نماید
√ به شخصی که در برابر شکایت شاکی قرار می گیرد مشتکی عنه گفته می شود، البته لازم به ذکر است عناوینی مانند مظنون و متشاکی همگی به همین معنی به کار برده می شوند.
پس از آنکه نسبت به مشتکی عنه یا متشاکی تحقیقات مقدماتی به جریان افتاد و بنا بر دلایل و اوضاع و احوال قضیه، برای مقام قضایی این امر که جرم توسط شخص مشتکی عنه صورت گرفته احراز شود، شخص در مظان اتهام قرار می گیرد
√ پس از این اقدامات، موضوع اتهامی و دلایل آن صراحتا به شخص تفهیم می گردد، در این زمان عنوان شخص از مشتکی عنه به متهم تغییر پیدا می کند.
در ادامه پس از ارجاع به دادگاه و پس از اینکه اتهام منتسب به شخص ثابت شود و دادگاه شخص را مجرم تشخیص دهد اقدام به صدور رای می نماید در اینصورت به این شخص محکوم علیه یا مجرم گفته می شود.
.
درخواست آنلاین وکیل کیفری
نظرات برخی از موکلین وکلای کیفری دادحامی